Lecsó tojással
Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: olcsó
Hozzávalók:
8 db zöldpaprika
1/2kg paradicsom
1 fej hagyma
1/2 dl olaj
4 egész tojás
só
Elkészítés:
A hagymát karikákra vágva forró olajban világosra pírítjuk,
pirospaprikával megszórjuk. Hozzáadjuk a felszeletelt paprikát,
amelyet többszöri kevergetés mellett, só nélkül félpuhára sütünk.
Hozzáadjuk a hámozott, magvaitól megtisztított, felszeletelt
paradicsomot, megsózzuk és addig főzzük, amíg minden
nedvessége elpárolog. Zsírjára sütjük.Ráöntjük az elhabart tojásokat,
és addig kavargatjuk, amíg szilárdulni kezd. Kolbásszal
dúsíthatjuk.
©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu