Lecsó tojással

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: olcsó

Hozzávalók:
8 db zöldpaprika
1/2kg paradicsom
1 fej hagyma
1/2 dl olaj
4 egész tojás



Elkészítés:
A hagymát karikákra vágva forró olajban világosra pírítjuk, pirospaprikával megszórjuk. Hozzáadjuk a felszeletelt paprikát, amelyet többszöri kevergetés mellett, só nélkül félpuhára sütünk. Hozzáadjuk a hámozott, magvaitól megtisztított, felszeletelt paradicsomot, megsózzuk és addig főzzük, amíg minden nedvessége elpárolog. Zsírjára sütjük.Ráöntjük az elhabart tojásokat, és addig kavargatjuk, amíg szilárdulni kezd. Kolbásszal dúsíthatjuk.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu