Sült gombafejek

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: olcsó

Hozzávalók:
gomba
zsír vagy olaj
petrezselyem
bors


Elkészítés:
Szép nagy gombafejeket megtisztítunk, a belső, megbarnult lemezeket kikaparjuk, megmossuk, tiszta konyharuhával megszarítjuk, megsózzuk. Zománcos tepsit vagy lapos tűzálló tálat olajjal megkenünk, s a gombafejeket úgy helyezzük bele, hogy nyílásukkal felfelé legyenek. Roston is készíthetjük, úgy külőnősen finom. Mindegyiket megszórjuk apróra vágott zöldpetrezselyemmel, törött borssal, meglocsoljuk kávéskanálnyi olajjal, és forró sütőben megsütjük. Rizsalapra helyezve tálaljuk




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu