Sült gombafejek
Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: olcsó
Hozzávalók:
gomba
zsír vagy olaj
petrezselyem
bors
Elkészítés:
Szép nagy gombafejeket megtisztítunk, a belső, megbarnult lemezeket
kikaparjuk, megmossuk, tiszta konyharuhával megszarítjuk,
megsózzuk. Zománcos tepsit vagy lapos tűzálló tálat olajjal
megkenünk, s a gombafejeket úgy helyezzük bele, hogy nyílásukkal
felfelé legyenek. Roston is készíthetjük, úgy külőnősen
finom. Mindegyiket megszórjuk apróra vágott zöldpetrezselyemmel,
törött borssal, meglocsoljuk kávéskanálnyi olajjal, és
forró sütőben megsütjük. Rizsalapra helyezve tálaljuk
©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu