Frankfurti leves II

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
40 dkg kelkáposzta
pár szem krumpli
20 dkg virsli
2 dl tejföl
1 kicsi vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
majoranna
őrölt bors
fűszerpaprika
delikát
kevés liszt



Elkészítés:
A kelkáposztát felszeletelem.Egy lábasban felteszem főni. Esetleg teszek bele leveskockát. Teszek bele majorannát,borsot, fokhagymát és egy kevés vöröshagymát. 2-3 szem krumplit kockára vágva teszek a készülő levesbe. Felengedem vízzel. Amikor a kelkáposzta és a krumpli is megpuhult belerakom a felkarikázott virslit. Összeforralom. A tejföllel habarást készítek. Ezzel is kiforralom...




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu