Szőlős csirkecomb

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
1 kg krumpli
2 fej lilahagyma
1 fej fokhagyma
1 fürt szőlő
1 maréknyi dióbél
1 púpos evőkanál mustár
1 pohár száraz rosé bor
néhány ág friss kakukkfű
só és bors
6 csirkecomb


Elkészítés:
A krumplit meghámozzuk és megfőzzük. A lilahagymát negyedeljük. A diót, szőlőt megtisztogatjuk és a fokhagymát gerezdekre szedjük. Egy olajjal kikent tepsibe tesszük. Ezután ráöntjük a mustárral összekevert bort. Beletesszük a fűszereket:só, bors, kakukkfű. A zöldségekre rátesszük a megsózott, borsozott csirkecombokat.Zsírral megkenjük. Alufóliával letakarjuk. Sütőben kb. 50 percig sütjük. A fóliát levéve róla megpirítjuk a csirkecombokat.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu