Hússaláta

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
4 szem főtt burgonya
20 dkg főtt marhahús
2 kisebb ecetes uborka
2 alma
15 dkg majonéz
1 dl kefír
1 tk. citromlé
1 tk. porcukor
2 tk. mustár



Elkészítés:
A hideg főtt burgonyát kis kockákra vágjuk. A marhahúst csíkokra metéljük, az uborkát karikára vágjuk.Az almát felkockázzuk. Összekeverjük a saláta hozzávalóit. A majonézt kikeverjük a kefirrel, majd citromlével, porcukorral, mustárral és sóval ízesítjük. A majonézmártást a hússalátába forgatjuk, és harmínc percig érleljük. Salátával bélelt tálba halmozzuk.


Rozskenyeret kinálunk hozzá.

©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu