Tonhalsaláta

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: drága

Hozzávalók:
2 db tonhalkonzerv
1 fej saláta
5 dkg olívabogyó
1 szál zöldhagyma
4 db paradicsom
olívaolaj
borecet

bors
1 dl majonéz
1 csomag petrezselyem
2 db tojás
2 szelet kenyér
2 evőkanál vaj


Elkészítés:
A halat egy szűrőben lecsepegtetjük. A salátát összetépkedjük, hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot, zöld hagymát olívabogyót, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk az ecettel, olívaolajjal, majonézzei és megszórjuk a vágott petrezselyemmel, végül az egészet öszzszekeverjük. A tojásokat megfőzzük, a kenyeret megpirítjuk, és kockára vágjuk. Tálaláskor a tonhalat és a kenyérkockákat a salátába keverjük, majd a főtt tojásokkal díszítjük.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu