Hagymás rostélyos
Elkészítési idő: 30 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: olcsó
Hozzávalók:
80 dkg rostélyos szelet
4 dkg olaj vagy zsír
2 fej
hagyma
bors
liszt
só
Elkészítés:
A megtisztított rostélyos szeleteket kiverjük, széleit bevagdaljuk,
megsózzuk, borsozzuk, és forró zsírban mindkét oldalát hirtelen
pirosra sütjük. Vékony karikára vágunk hagymát, lisztben
megforgatjuk, és bő, forró olajban ropogósra sütjük. Tálalásnál
a hús tetejére szórjuk.
Ajánlatos pár órával előbb előkészíteni a szeleteket: olajjal,
esetleg mustárral is kenjük meg, és hűtőben pihentessük. Sütési
idejük 2-3 perc.
©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu