Hagymás rostélyos

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: olcsó

Hozzávalók:
80 dkg rostélyos szelet
4 dkg olaj vagy zsír
2 fej hagyma
bors
liszt



Elkészítés:
A megtisztított rostélyos szeleteket kiverjük, széleit bevagdaljuk, megsózzuk, borsozzuk, és forró zsírban mindkét oldalát hirtelen pirosra sütjük. Vékony karikára vágunk hagymát, lisztben megforgatjuk, és bő, forró olajban ropogósra sütjük. Tálalásnál a hús tetejére szórjuk. Ajánlatos pár órával előbb előkészíteni a szeleteket: olajjal, esetleg mustárral is kenjük meg, és hűtőben pihentessük. Sütési idejük 2-3 perc.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu