Vagdalt borjúsült szeletben
Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó
Hozzávalók:
25 dkg borjúsült
3 dkg liszt
2 dkg vaj
1 dl tejből készült sűrű fehérmártás
1 egész tojás
8 dkg zsír
5 dkg liszt
Elkészítés:
Olyankor készítjük, ha kevés hús áll rendelkezésünkre, vagy
maradék sült húsunk van. A sültet megdaráljuk, a sűrű fehér mártással, egy kisebb tojással elkeverjük, sóval, borssal, zöld·petrezselyemmel ízesítjük, és ha jól kihűlt, lisztes deszkán szeleteket
forrnálunk belőle. Forró zsírban mindkét oldalát megsütjuk.
Fözelékfeltétnek vagy körítésnek adjuk.
©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu