Húspástétom

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
50 dkg sertéshús
1 nagy fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
3 evőkanál olaj
pirospaprika
4 tojás
1 evőkanál vaj
1 evőkanál mustár
majoránna


Elkészítés:
Az olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a kockára vágott húst, füszerezzük. Lefedve,lassú tűzön, rövid lével puhára pároljuk, majd lehűtjük. A húst ledaráljuk és mély tálba tesszük. A főtt tojásokat villával összetörjük, és a húsmasszához adjuk. Hozzákeverjük a többi hozzávalót. Zsemlét, kis veknit vastagon megkenünk a pástétommal, és zöldpaprikát teszünk rá.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu