Húspástétom
Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó
Hozzávalók:
50 dkg sertéshús
1 nagy fej vöröshagyma
1 gerezd
fokhagyma
3 evőkanál olaj
pirospaprika
4 tojás
1 evőkanál vaj
1
evőkanál mustár
majoránna
Elkészítés:
Az olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a kockára
vágott húst, füszerezzük. Lefedve,lassú tűzön, rövid lével puhára pároljuk,
majd lehűtjük. A húst ledaráljuk és mély tálba tesszük. A főtt tojásokat
villával összetörjük, és a húsmasszához adjuk. Hozzákeverjük a többi
hozzávalót. Zsemlét, kis veknit vastagon megkenünk a pástétommal, és
zöldpaprikát teszünk rá.
©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu