Alföldi vegyes pörkölt

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
50 dkg marhalábszár
50 dkg sertéscomb
30 dkg gomba
30 dkb sertésvelő
olaj
2 db vöröshagyma

bors
őrölt kömény
fűszerpaprika
paprikakrém
burgonya


Elkészítés:
Az összedarabolt hagymát olajon megpárolom. Utána adom hozzá a marhahúst. Mikor félpuhára főtt akkor hozzáadom a darabolt sertéscombot is. Sót, borsot, sót, esetleg egy kicsi őrölt köményt is adok hozzá. A gombát vékony csíkokra darabolom, a puha húsokhoz adom, majd a végén a lehártyázott velőt is belerakom.


burgonyát, rizsát, nokedlit vagy krumplipürét adok hozzá.

©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu