sült kecskesajt

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
35dkg kecskesajt
2 tojás
1 fej saláta
15 dkg liszt
4 dl olaj
4 evőkanál méz. Az öntethez: 1dl szezámolaj
0
5 dl almaecet
1dl akácméz.


Elkészítés:
A hasábokra vágott kecskesajtot megforgatjuk a lisztben, tojásban, majd ismét lisztben. Az olajat a mézzel elkeverjük, a sütéshez felforrósitjuk úgy, hogy ne égjen a méz.Beletesszük a hasábokat Sütés közben a méz rátapad a sajtra és karamellizálódik. Ha kész lecsepegtetjük és a salátaleveleken tálaljuk. A szezámolajat elkeverjük az ecettel és a mézzel, és meglocsoljuk vele a sajtot.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu