Tarhonyasaláta

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
25 dkg brokkoli
25 dkg csemegekukorica
2 vastag szál sárrgarépa
10 dkg tarhonya
1 fej vörösshagyma. Az öntethez: ecet
olaj
mustár

törött bors
cukor


Elkészítés:
A tarhonyát megfőzzük. Ezalatt elkészitjük a zöldségeket: a kockára vágott sárgarépát, brokkolit, kukoricát, sós vizben félpuhára főzzük. A vöröshagymát felkarikázzuk, majd megsózzuk. Az összes hozzávalót salátás tálba tesszük. Elkészítjük az öntetet, majd ráöntjük a salátára. Villával átforgatjuk, és hűtőszekkrényben fél napig érleljük. Tálalás előtt ismét átforgatjuk.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu