Karamellás desszert

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
háztartási keksz
6 evőkanál vaj
1 csomag kókuszreszelék
1 csésze apróra vágott dió
1 cukrozott sűrített tej 1 csomag lágy krémsajt
1 bögre karamella jégkrém a díszítéshez


Elkészítés:
Egy közepes serpenyőben a vajat megolvasztjuk. Belekeverjük a diót és a kókuszt. Így forraljuk kb. 5 percig. Felkeverjük a tejszínt és a krémsajtot, addig amíg habos nem lesz. Ebbe tesszük bele az elsőnek elkészített vajas öntetet. Kanalazzuk a krémsajtos keverék 1/4-ét a kekszre. Erre a rétegre mehet a karamell. Rétegezés addig megy amíg el nem fogynak az alkotóelemek. Egy napot hagyjuk állni a hűtőben.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu