Grízgaluska leves

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézségi foka: nagyon egyszerű
Árkategória: olcsó

Hozzávalók:
Zöldségek
pici őrölt pirospaprika
olaj
petrezselyemzöld
viz
só őrölt bors
búzadara
tojás


Elkészítés:
A zöldségféléket megtisztítjuk és felkarikázzuk, pici olajon megpároljuk, majd egy teáskanál pirospaprikával megszórjuk, felengedjük vízzel,beletesszük az apróra vágott petrezselyemzöldet. Ha a leves forr, akkor a tojásból buzadarából készitett galuskákat beleszaggatjuk, ízesitjük sóval, borssal. Kb. 10-15 percig főzzük, majd tálaljuk.


A grizgaluska finomabb és könnyebb, ha pici olajat is teszünk bele.

©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu