Hólabda recept

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
Piskótát sütünk ( de vehetünk is )
1/2 l tej
3 k.liszt
20 dkg vaj
25 dkg porcukor
pici rum
kókuszreszelék
tortabevonó


Elkészítés:
A fél liter tejbe főzzük meg a lisztet, vajat és a porcukrot. Habosra kavarjuk ki. Teszünk bele kicsi rumot. Így hagyjuk kihűlni. Ezután összekeverjük a cukros-vajas krémmel. Ezzel töltjük meg a kerekre kiszaggatott,kettévágott piskótákat. Az oldalát és tetejét is bevonjuk a krémmel. Amikor ezzel végeztünk kókuszreszelékbe forgatjuk meg. A tetejére fogjuk csorgatni az olvasztott tortabevonót.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu