Harcsapaprikás

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
1 kg harcsafilé
2 fej vöröshagyma

pirospaprika
1 paradicsom
1 zöldpaprika
2 babérlevél
kevés zsir vagy olaj


Elkészítés:
Zsiron vagy olajon megdinszteljük az apróra vágyott vöröshagymát majd félrehúzzuk, pirospaprikát szórunk rá, kevés vízzel felöntjük, fűszerezzük.Hozzáadjuk a negyedbe vágott paradicsomot és a paprikát,majd fedő alatt hagyjuk összepárolódni. Végül beletesszük a nem túl kicsire vágott harcsaszeleteket. Fedő alatt puhára párolódik a halhús. Ha kész, behabarjuk tejföllel, és tálaljuk. Túrós csuszával tálaljuk.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu