Harcsahalászlé
Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: közepesen nehéz
Árkategória: közepesen olcsó
Hozzávalók:
2 kg afrikai harcsa
5 dkg kacsazsir
1 bő evőkanál pirospaprika
2 zöldpaprika
3 paradicsom
2 közepes krumpli
só
Elkészítés:
A harcsát kifilézzük. A filét kockázzuk,majd félretesszük. A zsiron megdinszteljük
az apróra vágott vöröshagymát,majd a tűzrőllehúzva megszórjuk pirospaprikával, és hozzáadjuk a filézésből megmaradt csontot,húst, és felöntjük vízzel. Hozzáadjuk
a paprikát, a paradicsomot és a krumplit. Nagyjából egy órát főjön,
utána fém szűrőn átpasszírozzuk.Amikor felforrt, hozzáadjuk a halfilét.Takarékon megfőzzük a halat is.
©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu