Harcsahalászlé

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: közepesen nehéz
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
2 kg afrikai harcsa
5 dkg kacsazsir
1 bő evőkanál pirospaprika
2 zöldpaprika
3 paradicsom
2 közepes krumpli



Elkészítés:
A harcsát kifilézzük. A filét kockázzuk,majd félretesszük. A zsiron megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát,majd a tűzrőllehúzva megszórjuk pirospaprikával, és hozzáadjuk a filézésből megmaradt csontot,húst, és felöntjük vízzel. Hozzáadjuk a paprikát, a paradicsomot és a krumplit. Nagyjából egy órát főjön, utána fém szűrőn átpasszírozzuk.Amikor felforrt, hozzáadjuk a halfilét.Takarékon megfőzzük a halat is.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu