Finom harcsa
Elkészítési idő: 75 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó
Hozzávalók:
1 kg harcsa
3 dl tejföl
2 tojás
őrölt bors
3 gerezd fokhagyma
1 fej lilahagyma
petrezselyem
kapor
gyufatészta
Elkészítés:
A harcsát filézve és patkószeletekre vágva is elkészithetjük. Először keverjük
a tejfölbe a finomra vágott kaprot, a petrezselymet, a lila hagymát, a fokhagymát, a tojásokat, egy kis őrölt borssal bolondítsuk meg.Tegyük kivajazott tepsibe a sózott,borsozott halszeleteket, öntsük rá a tejfölös masszát, majd sütőben, 170 fokon 20-25 perc alatt süssük készre.Köretnek vajas-petrezselymes gyufatésztát kináljunk.
©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu