Virsli burgonyatésztában

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
4 pár virsli
25 dkg főtt burgonya
l kanál vaj
25 dkg liszt
2 tojás
2 kanál olaj



Elkészítés:
Áttörjük a krumplit, hozzákeverjük a lisztet, 1 tojást és az olajat, kevés sót, majd a masszából tésztát készítünk. A virslit megfőzzük és négyfelé vágjuk, a tésztát vékonyra nyújtjuk és darabokra vágjuk úgy, hogy a feldarabolt virslit beletakarjuk, és a két végét kissé benyomkodjuk. Megvajazott tepsibe rakjuk, tetejét a másik tojással megkenjük, és nagy lángon pirosra sütjük. Forrón tálaljuk. Rendkivül kiadós, laktató étel.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu