Diós zserbó

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
Liszt
tojás
élesztő
só cukor
margarin
2 kanál tejföl /Ez a tészta/ Töltelék - darált dió
porcukor
sárgabarack lekvár



Elkészítés:
A tésztához való anyagokat összegyúrjuk, és három lapot készitünk belőle. A diót összekeverjük porcukorral, /izlés szerinti édesre/. Egy lapot a tepsi aljára teszünk és megkenjük lekvárral, majd a cukros dió felével megszórjuk egyenletesen. Ugyanezt ismételjük még egyszer. A tetejére tészta kerül. Villával megszúrkáljuk a tetejét és előmelegitett sütőben megsütjük. Ha kihűlt a tészta tetejére csoki mázat készítünk, hosszúkásra szeletelve tálaljuk.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu