Rántott csirkeszárny, csípős

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: olcsó

Hozzávalók:
1 kg csirkeszárny
2 db chilipaprika vagy 1 tk. chilipor
3-4 gerezd fokhagyma
4 dl tej
szárnyas fűszerkeverék

őrölt
fekete bors
finomliszt
tojás
zsemlemorzsa
1 kk. chilipor
étolaj


Elkészítés:
A chilipaprikát apróra vágjuk. U.a. a fokhagymával is. Ezután sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárnyas fűszerrel, rátesszük a fokhagymát és a felaprított paprikát is. Ráöntjük a tejet és hűtőben egy napig pácoljuk. Ezután a szárnyakat Ezután lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsában megforgatjuk. A lisztbe előzőleg még 1 kk.chiliport teszünk. Bő forró olajban kisütjük.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu