Pirított csirke máj pörkölt

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
Csirke máj
vöröshagyma
örölt pirospaprika
olaj

őröltbors
majoránna
fokhagyma
/paradicsom
tv paprika/


Elkészítés:
A vöröshagymát apróra vágjuk és olajon megpiritjuk, majd hozzáadjuk a pirospaprikát és ezek után a megmosott és megtisztitott májat és alaposan megpiritjuk. Annyi vizet adunk hozzá, hogy ellepje. Izesítjük őrölt borssal, pici majoránnával. Közben hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát és paradicsomot, meg paprikát. Ha a máj megpuhult sózzuk a legvégén. Krumplipürével, vagy párolt rizzsel tálaljuk.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu