Töltött gombafejek

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
8 fej gomba
olaj
20 dkg darált hús
1 tasak Knorr milánói makaróni rafinér
1 csokor petrezselyemzöld
1 evőkanál oregano
1 db zsemle
tej
10 dkg füstölt sajt
szemes bors


Elkészítés:
Egy kanál olajat öntünk minden gombafejbe. Utána megborsozzuk. Tepsibe tesszük. A húst megpirítjuk, 2,5 dl hideg vizet öntünk hozzá. A knorr rafinériát elkeverjük benne, és készre főzzük. Ezután hozzáadjuk: a felaprított petrezselymet. A zsömlét tejben áztatjuk és kinyomkodva adjuk hozzá, oregánó,felkockázott sajt. Elkeverjük, és az így kapott masszát a gombafejekhez adjuk. Forró sütőben sütjük kb. 20 percig.Önálló ételként is fogyasztható, de rizskörettel is nagyon finom:)




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu