Joghurtos krumplis batyu
Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: olcsó
Hozzávalók:
Töltelék:
1 kg burgonya
1 vöröshagyma
só
őrölt bors
2 db kicsi natur joghurt
Tésztához:
0.5 kg liszt
só
1 sütőpor
1 tojás
az egyik kicsi joghurt
pici tej
Elkészítés:
A tésztához való anyagokat összegyúrjuk, közben a burgonyát megtisztitjuk és puhára főzzük.Ha megfőtt, leöntjük róla a vizet és megtörjük. Sóval, borssal, apróra vágott vöröshagymával és az egyik kis joghurttal ízesitjük. A tésztát 3-4 felé osztjuk és batyu alakura kinyújtjuk, ill. formáljuk, és a krumplis masszával megtöltjük. Kiolajozott tepsiben kb. 20-25 pert alatt készre sütjük.
©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu