Rakott harcsa gombával

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
1.5 kg harcsa
15 dkg csiperkegomba
5 dkg vaj
1 ek liszt
2 dl bor
2 tojássárgája
2 ek citromlé

bors


Elkészítés:
A halat filézzük( fejet és gerincet eltávolítjuk ). Ledaráljuk a gombát. A ledarált gombához hozzáadjuk a fűszereket és forró olajban megpirítjuk. Citromos sós vízben feltesszük főni a hal csontjait és a fejét. Mártás:
Vajon lisztet pirítunk. Ezután adjuk hozzá a 2 dl bort, 1 dl leszűrt hallevet. Majd teszünk bele citromlevet és 2 tojásnak a sárgáját.

Tepsibe rakjuk a filéket aztán rákenjük a gombát és ráöntjük a bormártást...készre sütjük.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu