Mustáros,paradicsomos karaj fehérborral
Elkészítési idő: több másfél óránál
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó
Hozzávalók:
60 dkg sertéshús
1 evők.olaj
1 evők.vaj
csipet só
fehér bors
Mártás:2 dl paradicsomlé
1 dl fehérbor
1 dl húsleves
2 dl főzőtejszín
1 evők.mustár
só
Elkészítés:
A felforrósított olajon a felszeletelt hús mindkét oldalát 2 percig sütjük.Tepsibe helyezzük sózzuk,borsozzuk,megsütjük.
A paradicsomlét,a fehér bort,a húslevest,és a mustárt összefőzzük,ízlés szerint fűszerezzük.Tejszínt hozzáadjuk,étkezési keményítővel sűrítjük.
Majd ha a húsok megsültek ebbe a mártásba rakjuk,pár percet főzzük.Rizzsel tálaljuk.
Finom!
©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu