Rántott hús sült krumplival és kukoricasalátával

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézségi foka: nagyon egyszerű
Árkategória: olcsó

Hozzávalók:
2 db tojás
4 evőkanál majonéz
1 kg krumpli
1 csipet só
1 db lilahagyma
- 2 maréknyi liszt
3 evőkanál tejföl
6 szelet karaj
2 db kukorica konzerv


Elkészítés:
A karajt kiklopfoljuk besózzuk picit állni hagyjuk. Én általában mirelit krumplit sütök mert nálunk annyi fogy, h befejeztem a pucolást:-) meg nem is olyan jók a krumplik elég vizesek:-(A kukorica konzerveket beleöntöm 1 tálba az egyiket a levével együtt.Hozzá a só bors lila hagyma (apróra vágva) majonéz tejföl és a hűtőbe állni hagyom 15-20 percet.A karajt hagyományos módon liszt tojás zsemlemorzsa bepanírozom és forró olajban kisütöm a krumplit szintén és végül tálalom.Csinálhatjátok csirke v pulykamellből is de karajból laktatóbb:-)Jó étvágyat


isteni:-)

©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu