További oldalaink: profHOUSE.hu minden ami ingatlan  -   profJOB.hu álláskereső portál  -  Hirsumma.info A hírgyűjtő...  -  rpass.hu Kijelentkezve...

Kijelentkeztél a Sussunk-fozzunk.hu-ról Receptek feltöltéséhez vagy elmentéséhez jelentkezz be.

Regisztráció
BELÉPÉS
Nincs még rPass-od?? regisztrálj...és máris elkészítheted a saját szakácskönyved!!






Praktikák - Online szakácskönyv

Praktikák - Online szakácskönyv



Praktika címe: Hogyan legyen habos a piskóta

Rövid leírás:A piskóta sütése minden háziasszony vagy házi szakács:)) egyik rémálma. A nagymamák fortélyai a legf... leírás

Praktika címe: Hogyan a legízletesebb a zöldség

Rövid leírás:A sárgarépa, a fehérrépa és a zeller lehető legtöbb ízanyagát szeretnénk megőrizni, nem szabad kapar... leírás

Praktika címe: Ha megmarad az éleztő, mit tegyünk vele...?

Rövid leírás:Ha sütéskor nem használjuk fel az összes élesztőt eltarthatjuk pár napon keresztül, ha kis pohárba b... leírás

Praktika címe: Ha elsóztuk az ételt

Rövid leírás:Például a főzelék túlságosan sós lett, azt enyhíthetjük ízét néhány evőkanál tejjel.Amennyiben nem j... leírás

Praktika címe: Dió törése könnyedén

Rövid leírás:Ha egy éjszakán át sós vízben áztatjuk a héjas diót, akkor másnap úgy törhetjük fel a diónkat, hogy ... leírás

Praktika címe: Ha nem elég sárga a tojás sárgája

Rövid leírás:Ha túl világos, sápadt a tojás sárgája( piskótához, rántottához, nokedlihez, stb... ) akkor adunk ho... leírás

Praktika címe: Fejes saláta felfrissítése

Rövid leírás:A fejes saláta nem tárolható el sokáig, és így egy kissé megfonnyad.
Ilyenkor nyers burgonya szelet... leírás

Praktika címe: Sovány húsok sütése

Rövid leírás:A sovány húsokat mielőtt bepaníroznánk kenjük meg olajjal, és így sütés közben nem száradnak ki.... leírás

Praktika címe: A petrezselyem főzéskor

Rövid leírás:A petrezselymet mindig a főzés végén adjuk az ételeinkhez, mert így megtartja értékes tápanyagait.... leírás

Praktika címe: Másnapos kenyér

Rövid leírás:Ha a másnapos kenyeret párpercre nedves konyharuhába csavarod, ezután előmelegített sütőbe teszed kb... leírás

Praktika címe: A citrom héja...

Rövid leírás:A jól megmosott citrom héját lereszelem, és cukorral összekeverve egy műanyag, zárható tetejű edényb... leírás

Praktika címe: Csirkemáj sütés előtt...

Rövid leírás:A csirkemájat sütés előtt villával megszurkáljuk, akkor nem "köpköd" sütés közben.... leírás

Praktika címe: Banán frisessége tovább tartson

Rövid leírás:A banán tovább friss marad, ha a szárát háztartási fóliába csomagolod.... leírás

Praktika címe: Hagymaszag eltüntetése

Rövid leírás:Ha főzés után a konyhát hagymaszag árasztja el, akkor tegyünk pár szem szegfűszeget ecetes vízbe, és... leírás

Praktika címe: Kedvenc sajtjaid fűszerezése

Rövid leírás:Lágy sajtra szórj: oregánót, tárkonyt, vagy rozmaringot

Kemény sajtra szórj:egy kis majoranná... leírás

Praktika címe: Ahhoz, hogy jó kemény habot kapjunk, fontos betartani a következőket:

Rövid leírás:1. A tojásokat 1-2 órával a hab készítése előtt vegyük ki a hűtőszekrényből!
2. Vegyünk elő egy - l... leírás

Praktika címe: Réteslap ne legyen törékeny

Rövid leírás:A száraz réteslap nem lesz törékeny, ha nedves konyharuhával borítjuk be egy időre.... leírás

Praktika címe: Tojásfehérjéből hab

Rövid leírás:a tojásfehérjét könnyebb kemény habbá verni,pár csepp citromlével ... leírás

Praktika címe: Csokoládébevonatos sütik vágása

Rövid leírás:Forró vízbe mártott késse szebben tudjuk vágni a csokoládébevonatos süteményeket.... leírás

Praktika címe: Hogyan lesznek sterilek, csíramentesek az üvegeink?

Rövid leírás:Egy vízzel félig töltött nagy tepsit tegyünk fel a tűzhelyre.

Fejjel lefelé helyezzük bele az üv... leírás

Praktika címe: Rizs főzési tanács

Rövid leírás:Egy bögre rizshez mindig két bögre vizet adjunk hozzá.... leírás

Praktika címe: Savómentes aludtej

Rövid leírás:Igazán finom savómentes aludttejet lehet késziteni jó minőségü 1 l tejből úgy, hogy a tejet felforra... leírás

Praktika címe: Házi ropi borhoz...

Rövid leírás:Ropit magunk is készíthetünk. Ha félbarna kenyérdarabokat aranysárgára pirítunk a sütőben, fokhagymá... leírás

Praktika címe: Főzött tojást meghámozni

Rövid leírás:Könnyebb meghámozni a kemény tojást, ha enyhén sós vízben főzöd, vagy főzés után azonnal hideg vizet... leírás

Praktika címe: A megkeményedett sajt

Rövid leírás:Ha megkeményedett a sajt, puhítsd meg tejben. Ezután reszeld le, remek lesz például melegszendvicsek... leírás

Praktika címe: Puha sajt reszelése

Rövid leírás:Ha puha sajtot veszel, és szeretnéd lereszelni, előtte dugd pár percre a mélyhűtőbe. Könnyebben bold... leírás

Praktika címe: Tej forralása...

Rövid leírás:A tejen forralás után sem képződik hártya, ha nyersen kevés cukrot teszel bele, állandó kevergetés m... leírás

Praktika címe: Zöldségek fözővize

Rövid leírás:A zöldségek főzővizét ne öntsd ki (sok értékes tápanyag és vitamin található benne). Felhasználhatod... leírás

Praktika címe: Fánk tészta trükk

Rövid leírás:Ha a fánk tésztájába víz helyett sört vagy szódavizet teszel, rendkívül laza és könnyű lesz.... leírás



Sütést, főzést segítő praktika beküldése...
Hírlevél
Hírlevelünkre való felíratkozás...



Adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom!

Hozzájárulok, hogy számomra a Sussunk-fozzunk.hu a továbbiakban hírlevelet küldjön.






 


Kövess minket!!


hirdetes



profJOB.hu ha jó állást,karriert akar...





sajtokozlemények
Impresszum
hírlevélre felíratkozás
honlaptérkép
rólunk
fórum
Adatvédelmi nyilatkozat

https://sussunk-fozzunk.hu