További oldalaink: profHOUSE.hu minden ami ingatlan  -   profJOB.hu álláskereső portál  -  Hirsumma.info A hírgyűjtő...  -  rpass.hu Kijelentkezve...

Kijelentkeztél a Sussunk-fozzunk.hu-ról Receptek feltöltéséhez vagy elmentéséhez jelentkezz be.

Regisztráció
BELÉPÉS
Nincs még rPass-od?? regisztrálj...és máris elkészítheted a saját szakácskönyved!!






Ahhoz, hogy jó kemény habot kapjunk, fontos betartani a következőket: - Praktikák - Online szakácskönyv

Ahhoz, hogy jó kemény habot kapjunk, fontos betartani a következőket: - Praktikák - Online szakácskönyv



Praktika címe: Ahhoz, hogy jó kemény habot kapjunk, fontos betartani a következőket:

Rövid leírás: 1. A tojásokat 1-2 órával a hab készítése előtt vegyük ki a hűtőszekrényből! 2. Vegyünk elő egy - liszt és zsírmentes - tiszta edényt! 3. Válasszuk ketté a fehérjét és a sárgáját! 4. Ne kerüljön bele a sárgájából egy csepp sem! (Praktikus, ha tölcsérbe ütjük bele, mert így a fehérje lecsorog, a sárgája fenn marad.)




Sütést, főzést segítő praktika beküldése...
Hírlevél
Hírlevelünkre való felíratkozás...



Adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom!

Hozzájárulok, hogy számomra a Sussunk-fozzunk.hu a továbbiakban hírlevelet küldjön.






 


Kövess minket!!


hirdetes



profJOB.hu ha jó állást,karriert akar...





sajtokozlemények
Impresszum
hírlevélre felíratkozás
honlaptérkép
rólunk
fórum
Adatvédelmi nyilatkozat

https://sussunk-fozzunk.hu