Petrezselyem tartalmaz illóolajat,C vitamint és E vitamint.Főzés közben elveszíti minden aromáját és természetesen vitamintartalmát is. Ezért érdemes nyersen vagy a főzés végén hozzáadni ételeinkhez.A petrezselyem télen használva különösen fontos és előnyös. Erősíti a gyomrot, kitisztítja a vesét és étvágyat csinál.
Elkészítési idő:több másfél óránál
Nehézségi foka:egyszerű
Elkészítési idő:60 perc
Nehézségi foka:egyszerű
Elkészítési idő:30 perc
Nehézségi foka:egyszerű
Elkészítési idő:45 perc
Nehézségi foka:egyszerű
Elkészítési idő:60 perc
Nehézségi foka:egyszerű
Elkészítési idő:45 perc
Nehézségi foka:egyszerű
Elkészítési idő:30 perc
Nehézségi foka:egyszerű
Elkészítési idő:90 perc
Nehézségi foka:közepesen nehéz
Elkészítési idő:45 perc
Nehézségi foka:nagyon egyszerű
Elkészítési idő:60 perc
Nehézségi foka:egyszerű
Elkészítési idő:60 perc
Nehézségi foka:egyszerű
Elkészítési idő:45 perc
Nehézségi foka:nagyon egyszerű