A harcsafilét csíkokra vágjuk, a vaj felét
felolvaszt juk. A vöröshagymát finomra
vágjuk, és az olvasztott vajon üvegesre pirítjuk.
Hozzáadjuk a halat, és pár
percig pirítjuk. 1 liter vízzel
fel engedjük, és lassú forralással
főzzük. A vaj
másik feléből liszt hozzáadásával
világos vajas
rántást készítünk,
1/' és beletesszük a tárkonyt.
Arántással berántjuk
a levest, sózzuk. A
tojássárgáját a tejszínnel elkeverjük,
és a kész leveshez adjuk.
Ez után forraini már nem szabad,
mert a tojás kicsapódhat. A végén a citrom
levét hozzáadjuk.
A receptet ennyiszer mentették el:4 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés