Elkészítési idő: 45 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Medvehagymás húsgombóc hozzávalók:
50 dkg darált hús
2 darab tojás
1 zsemle Kb. 20 db medvehagymalevél só frissen őrölt bors olaj a sütéshez
Medvehagymás húsgombóc elkészítése:
A zsemlét vízbe áztatjuk. Ezután összegyúrjuk a darált hússal. Hozzáadjuk még a tojást, sót, és frissen őrölt borsot.A medvehagymát felaprítjuk. Ezután hozzáadjuk a masszához. Gombocókat formázunk belőle. ( vizes kézzel könnyebb formázni )Forró olajban sütjük.
A receptet ennyiszer mentették el:4 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés