Megtisztított halat újjnyi szeletekre vágjuk, lesózzuk. A halfejet szeletelt vöröshagymával,zöldpaprikával, burgonyával, paradicsommal hideg vízben feltesszük főni.
Amikor a habját elforrta, meghintjük fűszerpaprikával, sózzuk és kb. 1,5-2 órát
lassan forraljuk, majd leszzürjük. Közben a lisztből és a tojásból gyúrt tésztát készítünk,
széles metéltet vágunk belőle, kifőzzük, leöblítjük. A leszűrt halalaplébe belefőzzük
a haldarabokat. A főtt tésztát tálba tesszük, rámerjük a forró halászlevet és
a haldarabokat.
A receptet ennyiszer mentették el:4 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés