Elkészítési idő: 30 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Húsvétra őzgerinc hidegtál hozzávalók:
kb. 12 szelet sonka
majonéz 2 dl tejföl 1 db húsleves kocka
1.5 ek zselatin 6 db főtt tojás
2 db főtt sárgarépa 2 db savanyú uborka
Húsvétra őzgerinc hidegtál elkészítése:
Nagyjából 1,5 2 dl vízben levest készítünk.Még meleg addig adjuk a zselatint hozzá. A sárgarépát, uborkát főtt tojást és kb. 4-5 szelet sonkát felkockázzuk .
Ezután hozzá keverjük a tejfölt,és a majonézt.Az őzgerinc formát folpackkal béleljük ki. A maradék sonka szeleteket erre tesszük rá. A sonkaszeletekre öntjük a massza felét. Ennek tetejére tesszük a főtt félbevágott tojást.
Mehet rá a maradék töltelék. Majd ráhajtjuk a lelógó sonkát.Amikor elkészült hűtőbe tesszük.
A receptet ennyiszer mentették el:2 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés