A pontyszeleteket megsózzuk, a halak mindkét oldalát lisztbe beleforgatjuk, és kevés zsírban megsütjük. A maradék zsírba kockákra vágott szallonnát teszünk, kiolvasztjuk. Hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, megpirítjuk, megszórjuk fűszerpaprikával. majd beletesszük a cikkekre darabolt gombát,Zöldpaprikát és paradicsomot is. Rövid ideig pároljuk, majd tejfölös habarással besürítjük. A csuszatésztát kifőzzük. hozzákeverjük a paprikás gombához. Tálaláskor a megsütött szeleteket előmelegített tálba tesszük, ráöntjük a gombás-tésztás ragut, és tejföllel díszítjük.
A receptet ennyiszer mentették el:4 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés