A tejhez zsemlemorzsát adunk. Nagyjából egy negyedórát áztatjuk így. Ezután adjuk hozzá a gombóc hozzávalóit. Összegyurmázzuk...Gombócokat formázunk.
A mártás: Felaprítjuk a hagymát, majd megdinszteljük. Ezután adjuk hozzá csak a fokhagymát. Mehet bele a paradicsom. Összeforraljuk majd fűszerezzük és megint összeforraljuk.
A gombócokat olajon sütjük meg. Ezután tesszük bele a paradicsommártásba. Kifőzzük a tésztát és a főtt tésztára halmozzuk a mártást és a gombócokat. Reszelt sajtot teszünk a tetejére. Akkor a legfinomabb, ha reszelünk rá füstölt és natúr sajtot is.
A receptet ennyiszer mentették el:2 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés