Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Párolt csirkeszárny rizzsel hozzávalók:
csirkeszárny só ételízesítő majoranna fokhagyma
étolaj sült csirke fűszersó
Párolt csirkeszárny rizzsel elkészítése:
A csirkeszárnyat a fenti fűszerekkel feltesszük főni annyi vizben épp hogy ellepje. Amikor kezd puhulni akkor apróra vágott fokhagymával megszórjuk, majd egy pici étolajat öntünk rá és megszórjuk csirke fűszersóval. Ezek után készre pároljuk.
Köretként rizsát készítünk és fokhagymamártást adhatunk hozzá...
A receptet ennyiszer mentették el:5 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés