Elkészítési idő: több másfél óránál Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: drága
Gulyásleves hozzávalók:
40 dkg marhalábszár 1 fej vöröshagyma 2 szál fehérrépa 4 szál sárgarépa 1 kis fej zeller 25 dkg krumpli 2 ek olaj 1 ek pirospaprika 1 kk őrölt kömény só petrezselyem és zeller zöld
Gulyásleves elkészítése:
A zöldségeket meghámozzuk, a hagymát és krumplit kockákra, a répákat és a zellert csíkokra vágjuk, a húst szintén felkockázzuk. Az olajon megpárolom a hagymát, rádobom a húst és elkezdem pirítani. Meghintem a paprikával, felengedem vízzel sózom, hozzáadom a köményt és félpuhára főzöm a húst.Ekkor hozzáadom a répákat és a zellert, a zellerzöldet, krumplit és a petrezselymet, felengedem a kellő mennyiségű vízzel. Puhára főzöm a hozzávalókat.Házilag gyúrt csipetkét is főzhetünk bele.
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés