Elkészítési idő: több másfél óránál Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Barackos málna lekvár hozzávalók:
1 kg kajszibarack 45 dkg málna 1.3 kg befőző cukor
1 evőkanál citromlé
Barackos málna lekvár elkészítése:
A barack hámozás:Forrásban lévő vízbe dobjuk őket néhány másodpercre, majd kivesszük belőle és óvatosan lehúzzuk a héjukat. Ezután magozzuk ki. Utána hozzáadjuk a málnát. Összeforraljuk őket. Amikor szépen forr akkor adjuk hozzá a cukrot és a citrom levét. Így is összeforraljuk. Forrástól számítva kb. egy negyed órát főzzük így. Végül
szárazdunsztba tesszük.
A receptet ennyiszer mentették el:2 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés