További oldalaink: profHOUSE.hu minden ami ingatlan  -   profJOB.hu álláskereső portál  -  Hirsumma.info A hírgyűjtő...  -  rpass.hu Kijelentkezve...

Kijelentkeztél a Sussunk-fozzunk.hu-ról Receptek feltöltéséhez vagy elmentéséhez jelentkezz be.

Regisztráció
BELÉPÉS
Nincs még rPass-od?? regisztrálj...és máris elkészítheted a saját szakácskönyved!!






Őzgulyás Recept

Jelenleg itt vagy:Főoldal > Receptek fogások alapján > Húsételek * Még több:Közepesen nehéz receptek

Őzgulyás


Elkészítési idő: több másfél óránál
Nehézségi foka: közepesen nehéz
Árkategória: drága

Őzgulyás hozzávalók:

1.5 kg őzhús
5dkg vaj
2 fej vöröshagyma
1 evőkanál pirospaprika

3 evőkanál liszt
3 dl tejföl

Őzgulyás elkészítése:

A pác:Vadas pác
Az őz lábszárhús páclébe tesszük. Ebben a lépen pácoljuk pár napig. Utána ebben a lépen forraljuk fel egyszer. A forralás után a húst kisebb kockákra vágjuk fel. A vajban hagymát pirítunk, hozzáadjuk a pirospaprikát, ezután rögtön rakjuk bele a húst. Adjunk hozzá kb. 2 liter vizet. ( húslevest is önthetünk a sima víz helyett ). Egy kevés lisztel simára kevert tejföllel behabarjuk.

A receptet ennyiszer mentették el:4 !



képfeltöltés

print Nyomtatás Hírsumma
Összes hozzászólás ( Őzgulyás ):0 db

Recept videók

Tejszínes csirkemell tárkonyosan Video

Hasonló receptek


Saját jegyzet a Őzgulyás recepthez

Ehhez a funkcióhoz be kell jelentkezni!
Bejelentkezés nélkül nem történik mentés!





Tetszett a Őzgulyás recept, akkor kövess minket közösségben is...





Alkalmi receptek

Karácsonyi receptek

Szilveszteri receptek

Húsvéti receptek

Farsangi receptek

Hírlevél
Hírlevelünkre való felíratkozás...



Adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom!

Hozzájárulok, hogy számomra a Sussunk-fozzunk.hu a továbbiakban hírlevelet küldjön.






 


Kövess minket!!


hirdetes



profJOB.hu ha jó állást,karriert akar...





sajtokozlemények
Impresszum
hírlevélre felíratkozás
honlaptérkép
rólunk
fórum
Adatvédelmi nyilatkozat

https://sussunk-fozzunk.hu