A lisztből és olajból rántást készítünk, felengedjük vízzel, és beleöntjük a paradicsomlevet.Megsózzuk és felforraljuk.A húst, az apró kockákra felszeletelt szalonnát, rizst, borsot és a tojást, kevés sót, összegyúrjuk.A paprikákat megmossuk, kicsumázzuk, és beletöltjük a húst.A forrásban lévő paradicsom mártásba rakjuk, ha túl sűrű a mártásunk, vízzel kissé felhígítjuk, hogy ellepje a paprikákat.Lassú tűzön főzzük, hogy a mártás ne süljön le.A végén beletesszük az édesítőszert, és még egy kicsit forraljuk vele.Cukorbetegek is fogyaszthatják, mert édesítőszerrel készült.
Megjegyzés: A Süssina édesítőt használom, főzhető!Ízlés szerint többet is rakhatunk bele!
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés