További oldalaink: profHOUSE.hu minden ami ingatlan  -   profJOB.hu álláskereső portál  -  Hirsumma.info A hírgyűjtő...  -  rpass.hu Kijelentkezve...

Kijelentkeztél a Sussunk-fozzunk.hu-ról Receptek feltöltéséhez vagy elmentéséhez jelentkezz be.

Regisztráció
BELÉPÉS
Nincs még rPass-od?? regisztrálj...és máris elkészítheted a saját szakácskönyved!!






Harcsapaprikás túrós csuszával Recept

Jelenleg itt vagy:Főoldal > Receptek fogások alapján > Halasételek * Még több:Közepesen nehéz receptek

Harcsapaprikás túrós csuszával


  Harcsapaprikás túrós csuszával
Elkészítési idő: 90 perc
Nehézségi foka: közepesen nehéz
Árkategória: drága

Harcsapaprikás túrós csuszával hozzávalók:

Harcsapaprikáshoz:800g harcsafilé
1dl olaj
150g vöröshagyma
100g zöldpaprika
50g paradicsom
2dl tejföl
40g liszt

édes-nemes paprika
A túrós csuszához:1 adag csuszatészta
10 dkg füstölt szalonna
15 dkg tehéntúró
2 dl tejföl

Harcsapaprikás túrós csuszával elkészítése:

A harcsaszeleteket egyenként megsózzuk és olajjal kikent tepsibe vagy tűzálló tálba, egymás mellé fektetjük. Középmeleg sütőben megsütjük. Közben egy edényben olajat hevítünk, ebben az apróra vágott vöröshagymát rózsaszínűre pirítjuk. A tűzről levesszük, pirospaprikával meghintjük, elkeverjük és ½ l hideg vízzel azonnal felengedjük. A halcsontot, a darabokra vágott zöldpaprikát és paradicsomot beletesszük, megsózzuk és a tűzre visszatéve 15-20 percig forraljuk. Ezután a halcsontokat kiemeljük. Tejfölből, lisztből habarást készítünk és a paprikás léhez öntve mártás sűrűségűre forraljuk. A mártást a már megsült halszeletekre szűrjük és a sütőbe visszatéve ismét felforraljuk. A halszeleteket óvatosan halastálra tesszük, a paprikás mártással leöntjük, zöldpaprika-és paradicsom szeletekkel díszítjük. Külön tálban sós burgonyát vagy galuskát adunk hozzá, de túrós csuszával a legfinomabb. A csusza:A szalonnát kis kockára vágjuk, és ropogósra sütjük, majd a pörcöt kivesszük, félretesszük. A kifőtt, meleg vízzel leöblített, lecsepegtetett tésztát ebbe a szalonnazsírba forgatjuk, forró tálra rakjuk és a tetejét meleg tejföllel megöntözzük, a túrót rámorzsoljuk. Végül a szalonnapörcöket a tetejére hintjük, És azonnal forrón tálaljuk. (Ha a tejföl hideg lenne, és a túró is lehűtené a tésztát, akkor tűzálló tálra rakjuk a tésztát, és a végén a sütőben átmelegítjük, de nem pirítjuk meg.)

A Harcsapaprikás túrós csuszával receptet küldte:Marcsi! Köszönjük szépen!

A receptet ennyiszer mentették el:4 !



képfeltöltés

print Nyomtatás Hírsumma
Összes hozzászólás ( Harcsapaprikás túrós csuszával ):0 db

Recept videók

Tiramisu...:) Video

Hasonló receptek


Saját jegyzet a Harcsapaprikás túrós csuszával recepthez

Ehhez a funkcióhoz be kell jelentkezni!
Bejelentkezés nélkül nem történik mentés!





Tetszett a Harcsapaprikás túrós csuszával recept, akkor kövess minket közösségben is...





Alkalmi receptek

Karácsonyi receptek

Szilveszteri receptek

Húsvéti receptek

Farsangi receptek

Hírlevél
Hírlevelünkre való felíratkozás...



Adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom!

Hozzájárulok, hogy számomra a Sussunk-fozzunk.hu a továbbiakban hírlevelet küldjön.






 


Kövess minket!!


hirdetes



profJOB.hu ha jó állást,karriert akar...





sajtokozlemények
Impresszum
hírlevélre felíratkozás
honlaptérkép
rólunk
fórum
Adatvédelmi nyilatkozat

https://sussunk-fozzunk.hu