Elkészítési idő: 30 perc Nehézségi foka: nagyon egyszerű Árkategória: drága
Spárga füstölt lazaccal hozzávalók:
1 csokor spárga 2 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál apróra vágott friss rozmaring levelek só frissen őrölt fekete bors füstölt lazac (spárgánként egy lazac )
Spárga füstölt lazaccal elkészítése:
Egy tepsit kialufóliázunk. Erre fektetjük a spárgákat. Meglocsoljuk olívaolajjal. Meghintjük rozmaringgal, sóval és frissen őrölt borssal. Előmelegített sütőben kb. 200 fokon sütjük kb. 10 percig. Vegyük ki és utána hagyjuk kicsit kihűlni. Utána csavarjuk be a füstölt lazaccal. Szobahőmérsékleten tálaljuk.
A receptet ennyiszer mentették el:4 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés