A szívről a hártyát lehúzzuk, és a májjal együtt megmossuk, majd kisebb darabokra szeljük.
A hagymát és a paprikát apróra vágjuk, majd az olajon 3-4 perc alatt megfuttatjuk. Belerakjuk a feldarabolt szívet, fehéredésig sütjük.
Ezután a tűzről lehúzva paprikával meghintjük, ( 3 deciliter )vízzel felöntjük. Kis lángon, lefedve 30 percig főzzük. Mikor már a szív megpuhult, hozzáadjuk a májat. Mikor a pörkölt kész van, hozzáöntjük a tejszínt. Tetszés szerint kakukkfűvel és majoránnával ízesítjük.
A receptet ennyiszer mentették el:5 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés