A hús kis ételízesitővel jó puhára főzöm miután kihült apró kockákra vágom.
A krumplikat egészben sós vízbe megfőzöm.
Kihűlés után kettévágom,a közepét kikaparom és villával összetöröm.
A hagymát, petrezselymet ,paradicsomot almát apróra vágom.
A hagymát megdinsztelem beleteszem a húst,paradicsomot,az összetört krumplit,petrezselyemzöldet,almát,tejfölet fűszereket és összefőzöm.
Mgtöltöm a krumplikat ezel a töltelékkel,tetejükre 1-1 szelet sajtot teszek .
Kiolajazott tepsibe vagy jénaiba teszem,és előmelegített sütőben jó ropogósra sütöm .
Tormaszósszal tálaltam!
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés