A mézet langyosítsuk meg, keverjük bele a vajat is.A lisztet a porcukorral, és a többi anyagokkal összekeverjük.A mézet, a tojássárgákat bele öntjük, és jól kidolgozzuk.Legalább 1/2 órára hideg helyre rakjuk, majd 1/2 cm vastagra kisodorjuk, kivágjuk a sablon segítségével az elemeket, a sarkainál szívószállal kilyukasztjuk, sütőpapírral kibélelt tepsibe 10-15 percig 180 fokon megsütjük.A maradék tésztából mézes sütit szaggatunk.
A kihűlt tésztát a tojásfehérjével meg kenjük, ettől fényes lesz.
Az elemeket díszítsük a cukormázzal, és hagyjuk megszáradni.
A szalaggal összekötjük a falakat, majd a tetőt is, és rá helyezzük a házikóra.
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés