Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Bajor kacsamell hozzávalók:
2 darab kacsamell 40 dkg savanyú káposzta 1 darab hagyma 1 db alma 10 dkg füstölt szalonna 1 gerezd fokhagyma boróka bogyó borsikafű só frissen őrölt bors
Bajor kacsamell elkészítése:
A kacsamell bőrét bevagdossuk.Ezután fűszerezzük be:Só, bors mehet rá. Ezt követően bőrös résszel lefelé rakjuk a tepsibe.A savanyú káposztát kicsavarjuk. A káposztát összekeverjük a reszelt hagymával és almával, az összezúzott fokhagymával, és a fűszerekkel. Ezt rakjuk kacsamell köré.A tetejére rakjuk a füstölt szalonna-szeleteket.
Alufóliával lefedjük, és előmelegített sütőbe rakjuk.A végén a fóliát levéve megpirítjuk a húst. Főtt burgonyával tálaljuk.
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés