A 6 tojásból szokásos módon piskótát sütünk, egy jénai tálat kibélelünk vizesített folpack fóliával.A pudingot felfőzzük a tasakon leírtak szerint, a zselatint a 2 dl vízben felmelegítjük, a tejszínt kemény habbá verjük fel.A pudingba még melegen belekeverjük a fele mennyiségű zselatint, és a tejszínhabot, az étcsokoládét felolvasztjuk, és a maradék zselatint és tejszínhabot hozzáadjuk.
A pudingos krémet a jénai tálba öntjük, a piskótát két részre vágjuk, és az egyiket ráhelyezzük a krémre, majd a csokis krém felét rákenjük, a meggyet elosztjuk a krémen, majd a többi krémet is ráöntjük, és a tetejére kerül a másik piskótalap.Hűtőbe tesszük legalább egy éjszakára, ha megdermedt kiborítjuk, a folpackot óvatosan lehúzzuk róla, tejszínnel díszítjük.
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés