A zöldfűszereket felaprítjuk. Ezután a fél citrom levével együtt a joghurthoz keverjük. Fűszerezzük:Sóval, borssal és cukorral...
A húst csíkokra vágjuk fel, és a forró olajban, állandó kevergetés mellett kb. 5 perc alatt sütjük meg.Sózzuk, borsozzuk.
A paprikát félbe vágjuk. Ezután csíkokra szeljük. A retket és az uborkát felszeleteljük. A koktélparadicsomot félbevágjuk. A salátát falatnyi darabokra tépkedjük fel. A kukoricát leszűrjük. Az összetevőket összekeverjük, és meglocsoljuk ízlés szerint joghurtmártással ( valaki sok mártással szereti valaki nem... ).
Megjegyzés: Recept 4 személyre
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés