További oldalaink: profHOUSE.hu minden ami ingatlan  -   profJOB.hu álláskereső portál  -  Hirsumma.info A hírgyűjtő...  -  rpass.hu Kijelentkezve...

Kijelentkeztél a Sussunk-fozzunk.hu-ról Receptek feltöltéséhez vagy elmentéséhez jelentkezz be.

Regisztráció
BELÉPÉS
Nincs még rPass-od?? regisztrálj...és máris elkészítheted a saját szakácskönyved!!






Csevapcsicsa Recept

Jelenleg itt vagy:Főoldal > Receptek fogások alapján > Húsételek * Még több:Közepesen nehéz receptek

Csevapcsicsa


Elkészítési idő: 75 perc
Nehézségi foka: közepesen nehéz
Árkategória: közepesen olcsó

Csevapcsicsa hozzávalók:

70 dkg darált marhahús
30 dkg darált sertéshús
1 mk. szódabikarbóna

1 gerezd fokhagyma
frissen őrölt bors
olaj
lila hagyma
kenyér

Csevapcsicsa elkészítése:

A ledarált húsokat alaposan összegyúrjuk a szódabikarbónával, sóval, a frissen őrölt borssal, fokhagymával, és egy kevéske hideg vízzel. Így tesszük be a hűtőbe, és hagyjuk összeérni 1 éjszakán át. Utána vizes kézzel ujjnyi vastag kolbászokat formálunk. Kihegyezett hurkapálcára kettesével húzzuk fel. Többször megforgatva sütjük meg. Sütés közben olajjal kell kenegetni. Lila hagymával és kenyérrel tálaljuk...



képfeltöltés

print Nyomtatás Hírsumma
Összes hozzászólás ( Csevapcsicsa ):0 db

Recept videók

Tejbegrìz...:) Video

Hasonló receptek


Saját jegyzet a Csevapcsicsa recepthez

Ehhez a funkcióhoz be kell jelentkezni!
Bejelentkezés nélkül nem történik mentés!





Tetszett a Csevapcsicsa recept, akkor kövess minket közösségben is...





Alkalmi receptek

Karácsonyi receptek

Szilveszteri receptek

Húsvéti receptek

Farsangi receptek

Hírlevél
Hírlevelünkre való felíratkozás...



Adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom!

Hozzájárulok, hogy számomra a Sussunk-fozzunk.hu a továbbiakban hírlevelet küldjön.






 


Kövess minket!!


hirdetes



profJOB.hu ha jó állást,karriert akar...





sajtokozlemények
Impresszum
hírlevélre felíratkozás
honlaptérkép
rólunk
fórum
Adatvédelmi nyilatkozat

https://sussunk-fozzunk.hu